);

Lahjasetti Rakkaus

Hemmottele itseäsi tai läheistäsi rakkaudellisella lahjasetillä!

26,90 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 8897 Osastot: ,

Lahjasetti Rakkaus sisältää Keskiyön Auringon jalkakylpysuolan, ruusukvartsin, ametistin, mokaiitin, eteerisen öljyparfyymin ja ruusu-kortin.

Keskiyön Auringon jalkakylpysuolassa on kanervaa, kehäkukkaa ja ruusua, joilla on rauhoittavia ja ihoa puhdistavia vaikutuksia. Niiden tuoksu on hennon kukkainen, jalkakylpysuolaan ei ole erikseen lisätty mitään tuoksuja. Suolat puhdistavat ja vähentävät turvotuksia. Pussista saat 4-8 jalkakylpyä.

Herkkä ja kaunis ruusukvartsi on rakkauden kivi, joka rohkaisee avaamaan sydäntä ja rakastamaan ehdoitta. Ruusukvartsi energia on lohduttavaa ja se hoitaa lempeästi särkynyttä sydäntä. Se auttaa päästämään irti peloista ja suruista ja antamaan anteeksi sekä opettaa armollisuutta niin itseä kuin muitakin kohtaan. Kiven koko 2,5-3,5cm.

Ametisti tyynnyttää mieltä, tasoittaa tunnekuohuja, lievittää stressiä ja ikäviä tunteita. Se suojaa pahoilta unilta, lievittää jännityksiä ja pelon tunteita. Kerro ametistille huolesi ja anna sen puhdistaa ja voimauttaa sinua. Kiven koko 2-3cm.

Lempeä ja maadoittava mokaiitti auttaa näkemään ympäröivän maailman uudella tavalla. Se vahvistaa itseluottamusta ja omanarvontuntoa sekä auttaa olemaan armollisempi itseäsi kohtaan. Kiven koko 1-2cm.

Eteerinen öljyparfyymi hivelee aisteja kukkaistuoksullaan ja edesauttaa rakkaudellista olotilaa. Se sisältää mm. ruusun, palmarosan, jasmiinin, pelargonin, ylangylangin ja sitruksien eteerisiä öljyjä. Öljyparfyymi on kätevässä roll-on pullossa, josta sitä on helppo sipaista korvien taakse tai levittää ranteisiin, rintaan ja kaulalle. Pohjaöljynä on auringonkukkaöljy.

Valmistaja: Metsän Emäntä, Tervola

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)