);

Vihreä fluoriitti rumpuhiottu 3-4cm

Fluoriitti auttaa parantamaan sydämen kolhuja, tukee itsetuntoa ja itsensä rakastamista, avaa mieltä ja tukee uusien ideoiden syntyä. Fluoriitti puhdistaa auraa ja hoitaa sydänchakraa.

5,30 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6000 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Fluoriitti auttaa parantamaan sydämen kolhuja, tukee itsetuntoa ja itsensä rakastamista, avaa mieltä ja tukee uusien ideoiden syntyä. Fluoriitti puhdistaa auraa, hoitaa sydänchakraa, sydäntä ja verenkiertoelimistöä.

Kivi antaa motivaatiota, sopii keskittymisen tueksi ja saattaa tuoda mieleen unohdettuja asioita. Puhdistaa ja avaa mielen. Auttaa selkeyttämään ajatukset, helpottaa asioiden organisointia ja päätöksentekoa.

Fluoriitti imee ympäristön negatiivista energiaa itseensä. Käytä sitä puhdistamaan tilaa, jossa vallitsee negatiivinen, stressaava tai muutoin epämieluinen ilmapiiri. Muista myös puhdistaa kiveä säännöllisesti.

Fluoriitti houkuttaa hyviä asioita tapahtuvaksi ja auttaa keskittymään tavoitteisiin.

Hinta sisältää yhden kiven, jonka koko on noin 3-4cm. Kivien koko, muoto ja väritys voi hieman vaihdella. Jos haluat valita tietyn kiven, ota yhteyttä Whatsapissa heti tilauksen tehtyäsi.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)