);

Purification

24,60 42,40 

Purification eteerinen öljysekoitus sisältää citronellan, rosmariinin, sitruunaruohon, laventelin, teepuun ja myrtin eteerisiä öljyjä. Se puhdistaa ilmaa ja neutralisoi pahoja hajuja  (esim. tupakansavu, treenivaatteet, kengät, roskikset). Purification virkistää ja kohottaa mielialaa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 9003 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Purification eteerinen öljysekoitus 5ml tai 15ml pullossa.

Purification eteerinen öljysekoitus sisältää citronellan, rosmariinin, sitruunaruohon, laventelin, teepuun ja myrtin eteerisiä öljyjä. Se puhdistaa ilmaa ja neutralisoi pahoja hajuja  (esim. tupakansavu, treenivaatteet, kengät, roskikset). Purification virkistää ja kohottaa mielialaa. Se puhdistaa negatiivisiä tunteita ja ilmapiiriä sekä auttaa kohtaamaan torjutuksi tulemisen ja pelon tunteita. Käytä suihkepullossa hyönteiskarkotteena.

Valmistaja: Young Living

Young Living on edelläkävijä eteeristen öljyjen maailmassa ja se on perustettu jo vuonna 1993. Young Livingin eteeriset öljyt ovat aitoja ja puhtaita eteerisiä öljyjä, sen takaa siemenestä sinettiin -tuotantomenetelmä. Jokainen öljypullo käy läpi tarkat laboratoriotutkimukset ja lähtee asiakkaalle vain, jos se täyttää tiukat laatunormit. Young Living käyttää omilla maatiloillaan ainoastaan korkealaatuisia kasveja istutuksesta sadonkorjuuseen, jolloin öljyt sisältävät ainoastaan puhtaita aktiiviaineita ja niillä on paras vaikutusteho. Hellävarainen uuttaminen ja höyrytislaus takaavat, että kaikki tärkeät ainesosat säilyvät öljyissä. Young Livingin tietotaito perustuu tutkimuksiin, kenttätyöhön, paikanpäällä suoritettavaan sertifiointiin sekä innovaatioihin yliopistojen kanssa. Kesällä 2019 aloitettiin myös ainutlaatuinen tutkimusyhteistyö NASAn kanssa. Yhteistyöviljelijät noudattavat samoja laatustandardeja kuin yrityksen omilla maatiloilla noudatetaan. Jokainen öljypullo sinetöidään ja pakataan ultramodernissa tuotantolaitoksessa, näin taataan jokaisen öljypisaran korkealaatuisuus! Young Living noudattaa kestävän kehityksen periaatteita kaikessa toiminnassaan.

 

 

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
koko

15ml, 5ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Purification”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

METSÄN EMÄNTÄ

Metsän Emäntä / Katja Turunen
Y-tunnus: 2832147-1
Puh: 044 2451186
Tikantie 26 A
94500 Lautiosaari (Tervola)

YLI 50€ TILAUKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Kirje (sis. 1-8 postikorttia) 1.90e
Kirje 2.90e
Postipaketti 5.90e
Matkahuolto 6.90e
Kotiinkuljetus 15.90e
Nouto Tikantieltä tai Tervolan kylältä 0e