);

Metsän Emännän Mesiangervo-Kamomillasalva 50ml

Metsän Emännän Mesiangervo-Kamomillasalva sisältää ihoa hoitavaa hampunsiemenöljyä, mesiangervoa, kamomillaa ja rosmariinin eteeristä öljyä.

14,80 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 1002 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Metsän Emännän Mesiangervo-Kamomillasalva, 50ml

Metsän Emännän Mesiangervo-Kamomillasalva sisältää ihoa hoitavaa hampunsiemenöljyä, mesiangervoa, kamomillaa, ja rosmariinin eteeristä öljyä.

Hampunsiemenöljy hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Se sopii hyvin myös atoopikoille sekä ihottumien hoitoon. Vanhan kansan tiedon mukaan mesiangervo lievittää kipua ja särkyä, sitä käytetään mm. niveltulehduksiin, reumaattisiin vaivoihin ja lihaskouristuksiin. Kamomilla rauhoittaa, lievittää kipuja ja laukaisee kouristuksia. Se sopii myös auringon polttamalle iholle sekä kutinaan. Rosmariini edistää verenkiertoa, lievittää reumaattisia vaivoja sekä lihasjäykkyyttä ja -särkyjä. Rosmariinilla on myös rauhoittava ja rentouttava vaikutus.

Ainesosat: Hampunsiemenöljy (hamppuöljy), mesiangervo, kamomilla, mehiläisvaha, rosmariinin eteerinen öljy (limonene ja linalool, jotka ovat eteerisen öljyn luonnollisia osia).

INCI: Cannabis sativa seed oil, Spiraea ulmaria flower extract, Chamomilla recutita flower extract, Cera alba, Rosmarinus officinalis leaf oil, Limonene, Linalool

Huom: Ei sovi salisylaatti-allergisille!

Valmistaja: Metsän Emäntä, Tervola

Lisätiedot

Paino 0,059 kg (kilogramma)