);

Mesiangervon kukka kuivattu 50g

2,40 

Kuivattua mesiangervon kukkaa kosmetiikkakäyttöön.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 8001 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kuivattua mesiangervon kukkaa kosmetiikkakäyttöön.

Mesiangervo tunnetaan luonnon särkylääkkeenä. Sillä on kipua lievittäviä ominaisuuksia ja se sopii hyvin salvoihin, voiteisiin, yrttiöljyihin sekä jalkakylpyihin. Mesiangervo sopii myös hiushuuhteisiin hiusten kasvua edistävien vaikutuksiensa vuoksi.

Pakkauskoko 50g.

Lisätiedot

Paino 0.500 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mesiangervon kukka kuivattu 50g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

METSÄN EMÄNTÄ

Metsän Emäntä / Katja Turunen
Y-tunnus: 2832147-1
Puh: 044 2451186
Tikantie 26 A
94500 Lautiosaari (Tervola)

YLI 50€ TILAUKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Kirje (sis. 1-8 postikorttia) 1.90e
Kirje 2.90e
Postipaketti 5.90e
Matkahuolto 6.90e
Kotiinkuljetus 15.90e
Nouto Tikantieltä tai Tervolan kylältä 0e