);

Kaarna – käsintehty saippua 70g

Kaarna-saippua henkii pohjoisen luonnon voimaa pakurin ja karpalon muodossa. Tuoksuyhdistelmänä mystisen raikas lime-inkivääri-fenkoli.

7,50 

Varasto loppu

Kaarna-saippua henkii pohjoisen luonnon voimaa pakurin ja karpalon muodossa. Tuoksuyhdistelmänä mystisen raikas lime-inkivääri-fenkoli. Saippua on käsintehty luonnollisista ainesosista.

Sheavoi, oliiviöljy, kookosöljy ja risiiniöljy kosteuttavat ja hoitavat ihoa, sekä antavat saippualle pehmeän vaahdon.

Pakuri sisältää yli 200 vaikuttavaa ainesosaa ja sitä käytetään ihonhoidossakin monin tavoin. Tämä saippua saa myös värinsä pakuriuutteesta.

Karpalo on arktinen antioksidanttipommi, joka puhdistaa ihon epäpuhtauksia ja edistää myös ihon nuorekkuutta.

Sopii kasvojen, käsien ja koko vartalon pesuun.

Ainesosat: oliiviöljy, vesi, sheavoi, kookosöljy, risiiniöljy, pakuriuute, karpalojauhe, limen, fenkolin ja inkiväärin eteeriset öljyt

Inci: Sodium olivate, Aqua, Sodium butyrospermum butterate, Sodium cocoate, Sodium castorate, Inonotus obliquus extract, Citrus aurantifolia oil, Vaccinium macrocarpon fruit powder, Zingiber officinale oil, Foeniculum vulgare oil, *Citral, *Limonene
* eteeristen öljyjen luonnolliset osat

Metsän Emännän yrttisaippuat valmistetaan käsin Lapissa Tervolassa. Saippuat sisältävät ainoastaan luonnollisia ainesosia ja ovat myös vegaanisia. Saippuoiden tuoksut ovat 100% eteerisiä öljyjä ja värit tulevat yrteistä tai savista.

Valmistaja: Metsän Emäntä, Tervola

Lisätiedot

Paino 0,075 kg (kilogramma)