);

DiGize

17,90 53,15 

DiGize tukee vatsan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Se tukee ruuansulatusta, helpottaa turvotusta tai ähkyn tunnetta. DiGize sisältää rakuunan, inkiväärin, katajan, fenkolin, sitruunaruohon, aniksen ja piparmintun eteerisiä öljyjä. DiGize kohottaa mielialaa ja virkistää.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 9007 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Kuvaus

DiGize eteerinen öljysekoitus 5ml tai 15 ml pullossa.

DiGize tukee vatsan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Se tukee ruuansulatusta, helpottaa turvotusta tai ähkyn tunnetta. DiGize sisältää rakuunan, inkiväärin, katajan, fenkolin, sitruunaruohon, aniksen ja piparmintun eteerisiä öljyjä. DiGize kohottaa mielialaa ja virkistää. Ehdoton öljy matkailijalle tai lapsiperheeseen.

Valmistaja: Young Living

Young Living on edelläkävijä eteeristen öljyjen maailmassa ja se on perustettu jo vuonna 1993. Young Livingin eteeriset öljyt ovat aitoja ja puhtaita eteerisiä öljyjä, sen takaa siemenestä sinettiin -tuotantomenetelmä. Jokainen öljypullo käy läpi tarkat laboratoriotutkimukset ja lähtee asiakkaalle vain, jos se täyttää tiukat laatunormit. Young Living käyttää omilla maatiloillaan ainoastaan korkealaatuisia kasveja istutuksesta sadonkorjuuseen, jolloin öljyt sisältävät ainoastaan puhtaita aktiiviaineita ja niillä on paras vaikutusteho. Hellävarainen uuttaminen ja höyrytislaus takaavat, että kaikki tärkeät ainesosat säilyvät öljyissä. Young Livingin tietotaito perustuu tutkimuksiin, kenttätyöhön, paikanpäällä suoritettavaan sertifiointiin sekä innovaatioihin yliopistojen kanssa. Kesällä 2019 aloitettiin myös ainutlaatuinen tutkimusyhteistyö NASAn kanssa. Yhteistyöviljelijät noudattavat samoja laatustandardeja kuin yrityksen omilla maatiloilla noudatetaan. Jokainen öljypullo sinetöidään ja pakataan ultramodernissa tuotantolaitoksessa, näin taataan jokaisen öljypisaran korkealaatuisuus! Young Living noudattaa kestävän kehityksen periaatteita kaikessa toiminnassaan.

 

 

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
koko

15ml, 5ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “DiGize”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

METSÄN EMÄNTÄ

Metsän Emäntä / Katja Turunen
Y-tunnus: 2832147-1
Puh: 044 2451186
Tikantie 26 A
94500 Lautiosaari (Tervola)

YLI 50€ TILAUKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Kirje (sis. 1-8 postikorttia) 1.90e
Kirje 2.90e
Postipaketti 5.90e
Matkahuolto 6.90e
Kotiinkuljetus 15.90e
Nouto Tikantieltä tai Tervolan kylältä 0e