);

Ametisti rumpuhiottu 2-3 cm

4,00 

Ametisti tyynnyttää mieltä, tasoittaa tunnekuohuja, lievittää stressiä ja ikäviä tunteita. Se suojaa pahoilta unilta, lievittää jännityksiä ja pelon tunteita. Kerro ametistille huolesi ja anna sen puhdistaa ja voimauttaa sinua.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6013 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ametisti on erinomainen kivi henkisen polun alkumetreillä. Ametisti kehottaa pysähtymään hetkeen ja kuuntelemaan sisintään, oman sydämesi ääntä. Se aktivoi kruunuchakraa ja auttaa ymmärtämään elämäsi tärkeimmät asiat. Ametisti herättelee tutustumaan itseesi, mistä tulen onnelliseksi ja mitä haluan elämältäni? Ametisti auttaa saavuttamaan yhteyden korkeimman minäsi, henkioppaiden ja valontuojien kanssa. Se kohottaa värähtelytasoa ja rauhoittaa mieltä. Voit käyttää sitä apuna meditaatiossa.

Ametisti tyynnyttää mieltä, tasoittaa tunnekuohuja, lievittää stressiä ja ikäviä tunteita. Se suojaa pahoilta unilta, lievittää jännityksiä ja pelon tunteita. Kerro ametistille huolesi ja anna sen puhdistaa ja voimauttaa sinua. Voit myös ottaa ametistin mukaan, kun teet jotain, mistä tulet onnelliseksi. Tällöin ametisti varastoi tälläistä energiaa itseensä ja luovuttaa sitä myöhemmin ulospäin.

Ametisti kohottaa kodin värähtelyjä. Asettele ametistejä ympäri kotiasi ja anna korkeavärähteisen energian levitä ympäriinsä.

Hinta sisältää yhden kiven, jonka koko on noin 2-3 cm. Kivien koko, muoto ja väritys voi hieman vaihdella. Jos haluat valita tietyn kiven, ota yhteyttä Whatsapissa heti tilauksen tehtyäsi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ametisti rumpuhiottu 2-3 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

METSÄN EMÄNTÄ

Metsän Emäntä / Katja Turunen
Y-tunnus: 2832147-1
Puh: 044 2451186
Tikantie 26 A
94500 Lautiosaari (Tervola)

YLI 50€ TILAUKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Postipaketti 5.90e
Matkahuolto 5.90e
Kotiinkuljetus 15.90e
Nouto Tikantieltä tai Tervolan kylältä 0e