);

Ametisti kidesykerö ”druze”

Ametisti tyynnyttää mieltä, tasoittaa tunnekuohuja, lievittää stressiä ja ikäviä tunteita. Se suojaa pahoilta unilta, lievittää jännityksiä ja pelon tunteita. Kerro ametistille huolesi ja anna sen puhdistaa ja voimauttaa sinua.

13,90 15,90 

Tuotetunnus (SKU): 6016 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Ametisti on erinomainen kivi henkisen polun alkumetreillä. Ametisti kehottaa pysähtymään hetkeen ja kuuntelemaan sisintään, oman sydämesi ääntä. Se aktivoi kruunuchakraa ja auttaa ymmärtämään elämäsi tärkeimmät asiat. Ametisti herättelee tutustumaan itseesi, mistä tulen onnelliseksi ja mitä haluan elämältäni? Ametisti auttaa saavuttamaan yhteyden korkeimman minäsi, henkioppaiden ja valontuojien kanssa. Se kohottaa värähtelytasoa ja rauhoittaa mieltä. Voit käyttää sitä apuna meditaatiossa.

Ametisti tyynnyttää mieltä, tasoittaa tunnekuohuja, lievittää stressiä ja ikäviä tunteita. Se suojaa pahoilta unilta, lievittää jännityksiä ja pelon tunteita. Kerro ametistille huolesi ja anna sen puhdistaa ja voimauttaa sinua. Voit myös ottaa ametistin mukaan, kun teet jotain, mistä tulet onnelliseksi. Tällöin ametisti varastoi tälläistä energiaa itseensä ja luovuttaa sitä myöhemmin ulospäin.

Ametisti kohottaa kodin värähtelyjä. Asettele ametistejä ympäri kotiasi ja anna korkeavärähteisen energian levitä ympäriinsä.

Hinta sisältää yhden kidesykerön, jonka koko on noin 3cm x 3cm tai 4,5cm x 5cm. Kivien koko, muoto ja väritys voi hieman vaihdella. Jos haluat valita tietyn kiven, ota yhteyttä Whatsapissa heti tilauksen tehtyäsi.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
valitse koko

3cm x 3cm, 4,5cm x 5cm